Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση μέσω κάρτας, Paypal,με κατάθεση στην τράπεζα ή ακόμα και με αντικαταβολή.

 

Πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες

Το κατάτημα μας συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς και τα προσωπικά σας δεδομένα είναι άκρως κρυπτογραφημένα και απολύτως ασφαλή. Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται με ανακατεύθυνση (redirect) στον ιστότοπο της τράπεζας.

Paypal

Σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή μέσα από το πιο γνωστό για την ασφάλεια του σε διεθνές επίπεδο τρόπο πληρωμής τονPaypal. Θα μεταφερθείτε στοsite τουPaypal όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της
NOOBASS που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές). Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και ηNOOBASS δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.


Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN :GR4501710430006043136477784  (Αρ.Λογ/σμού  6043-136477-784 )

ALPHA BANK:

IBAN : GR3301402480248002002001762 (Αρ.Λογ/σμού 248002002001762 )

 

¤Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier) ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μόνο μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά μέσω PayPal, τραπεζικής κατάθεσης ή πληρωμής με κάρτα.