Κάντε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη της παραγγελίας και το ειδικό έντυπο επιστροφής.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.

Έχετε την δυνατότητα να στείλετε το δέμα σας πίσω με τους εξής τρόπους :

1. Στέλνετε το δέμα σας πίσω με την Γενική Ταχυδρομική, ζητώντας χρέωση παραλήπτη ( δεν πληρώνετε τίποτα για την επιστροφή). Σε αύτη την περίπτωση χρεώνεστε μόνο για την επαναποστολή με 3€. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται συμψηφισμός των 3€ και σας επιστρέφετε το υπόλοιπο ποσό.

2. Με οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε με δική σας επιβάρυνση (πληρώνετε τη μεταφορική για την επιστροφή). Σε αυτή την περίπτωση η επαναποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σας επιστρέφετε ολόκληρο το ποσό.

Σε κάθε περίπτωση: Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει 1. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε 2. το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε, συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες, ακριβώς όπως σας ζητούνται. 3. την απόδειξη σας

Μπορείται να πραγματοποιήσετε αλλάγη με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Εφόσον η αγορά έχει γίνει με κάρτα θα γίνει με τον ίδιο τρόπο επιστροφή χρημάτων. Εάν η αγορά έχει γίνει με αντικαταβολή ή κάρτα θα σας επιστραφούν τα χρήματα μέσω τραπέζης. (όλα τα απαραίτητα στοιχεία καλείστε να τα συμπληρώσετε στo ειδικό Έντυπο Οδηγιών Επιστροφής που εσωκλείεται στην συσκευασία).

Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 5-6 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προτού φτάσουν στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

Για αλλαγές / επιστροφές εξωτερικού, τα μεταφορικά επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Αν έχετε οποιδήποτε απορία που αφορά την επιστροφή σας μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2105911259 καθημερινά 09:00 - 17:00.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

Λεωφόρος Αθηνών 104

Αθήνα, Τ.Κ 10442